Schoonheidssalon Passie Visagie - Visagiste - Beauty - Salon - Zwolle - Balk - Urk - Workshop Cursus Epileren / Verven / Harsen - Beauty - Schoonheidssalon Balk - schoonheidssalon Zwolle - Visagiste - Visagie - Workshops - Diensten - Feestjes - Uitjes - Bruidsmake-up - huidverbetering - huidsalon

Ga naar de inhoud

.

Opleiding wenkbrauwspecialist.
Passie Beauty kan je droom werkelijkheid maken door de Praktijkgerichteopleiding van passie beauty met certificaat te volgen.
De cursus is individueel en zeer #praktijkgericht.
Passie Beauty geeft een 100% certificaatgarantie.
Wanneer u na het volgen van deze cursus de inhoud niet volledig onder de knie hebt, mag u terugkomen voor een gratis extra les.
In de cursus epileren en wenkbrauwen/wimpers verven leert u technieken die visagisten en schoonheidsspecialisten hanteren. We passen de wenkbrauwen aan die precies afgestemd worden op de vorm van de ogen en het gezicht (spreken dan min of meer van de Anastasia Beverly Hills methode ) U kunt al een mooie make-over maken door een sprekende kleur aan te brengen en een perfecte vorm neer te zetten. Met onze jarenlange ervaring in visagie en fotografie voor fotoportfolio’s voor modellen bieden wij u alle insiders tips and tricks die u goed kunt gebruiken in uw salon.
Na deze cursus mag u zich met trots wenkbrauwspecialist noemen.


Duur
De cursus is 1 dagdeel van ca. 3,5 uur kan uitlopen . U heeft voor deze cursus 2 modellen nodig voor welke u zelf dient te zorgen. Of als U geen modellen mee brengt, worden er extra kosten van €15 per model in rekening gebracht .( 1 model met lichte wenkbrauwen en wimpers + 1 model met volle wenkbrauwen.) Voor de opleiding heb je 2 modellen nodig. Je kan namelijk niet 2 keer verven en epileren op 1 persoon. Ook leer je verschillende ontharingstechnieken, daarom is het het beste is om 2 modellen te hebben, zodat je de verschillende ontharingstechnieken leert te beheersen.
U heeft geen vooropleiding nodig en u kunt direct voor uzelf aan de slag.


Prijs Cursus Epileren en Verven
De kosten bedragen € 119,80- exclusief btw. Het benodigde materiaal is niet inbegrepen bij de cursus .
Starters pakket € 81,60,- excl. Btw. Cursus kan gevolgd worden met en zonder starters pakket.
Details Aanbetaling € 50,- per omgaande voor bevestiging van de cursusdag (geen terugbetaling bij afzegging).
2. Resterend uitstaande bedrag moet voldaan zijn 1 dag vóór aanvang van de cursus.

Het volgen van een opleiding wenkbrauwspecialist door middel van een thuisstudie raden wij u ten zeerste af.

Wenkbrauwspecialist is een praktijkgerichte cursus die veel professionele begeleiding vergt . Een docente kan u alleen in een lesomgeving direct assisteren met het in de praktijk brengen van de productkennis, hygiëne, theorie en verschillende technieken. Het direct wijzen op verbeterpunten en het inspelen op uw vragen vallen daar ook onder.
Om professioneel van start te gaan is het belangrijk je ook naar het beroep te kleden Het mag een wit of zwart uniform zijn.
Een uniform is bij Passie Beauty verplicht !.
Dit heeft te maken met hygiënisch werken.

.

Cadeautip !

Geef iemand een zeer origineel cadeau, de Passie Visagie cadeaubon.
Verwen iemand met een totale make-over of geef iemand een workshop cadeau.
Passie Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf  € 7,50
Leuk om te geven en om te krijgen.  

Wilt u iemand verwennen met een kadobon?
Geef dan van tevoren even een belletje, dan zorg ik dat de bon (voorzien van uw eventuele persoonlijke boodschap) feestelijk ingepakt voor u klaarstaat!


.

Terug naar de inhoud