Schoonheidssalon Passie Visagie - Visagiste - Beauty - Salon - Zwolle - Balk - Urk - Links - Beauty - Schoonheidssalon Balk - schoonheidssalon Zwolle - Visagiste - Visagie - Workshops - Diensten - Feestjes - Uitjes - Bruidsmake-up - huidverbetering - huidsalon

Ga naar de inhoud

.

Links

Op deze pagina vind u site's die u misschien ook van dienst kunnen zijn.
Zoals, een juwelier voor trouwringen, een echte dj op uw feestavond ipv Nederlandse muziek.

Wilt u uw link ook op deze site dan kunt u mij altijd e-maillen.
Daar tegen over moet u mijn link ook op uw website plaatsen.


.

.

Fotografie Frans Mulder

In de zuidwesthoek van Friesland is Fotografie Frans Mulder een begrip. Vanuit het dorpje Harich, vlak bij Balk, ben ik ruim 16 jaar als fotograaf actief. Op de Fotovakschool in Apeldoorn heb ik in 1994 mijn vakdiploma behaald. Vervolgens heb ik bij het Dutch Institute for Professional Photografie het 'Licentiateship voor Sociale Fotografie' behaald. Als lid van deze D.I.P.P. heb ik vele workshops en lezingen gevolgd van bekende nationale en internationale fotografen. Op deze manier heb ik mij zelf steeds verder ontwikkeld. In mijn Portfolio kunt u fotowerk van mij bekijken. In mijn fotostudio en op lokatie, portretten en groepen, op scholen en bedrijven, op feesten en partijen..., ik kom graag aan uw wensen tegemoet en leg de herinnering voor u vast. In de meeste gevallen zal ik de foto's op www.fotografiefransmulder.nl zetten. Om de privacy te waarborgen krijgt u een persoonsgebonden wachtwoord. Hiermee kunt u inloggen en de foto's op uw gemak bekijken en bestellen.

Foto's kunnen in een mooi album worden geplakt, maar tegenwoordig lever ik regelmatig een digitaal samengesteld album af. Ook een dvd met daarop de foto's behoort tot de mogelijkheden. Verder kunt u bij mij terecht voor een ruim assortiment passepartouts en fotolijsten. Om te zorgen dat de foto in perfecte staat blijft, plak ik de foto voor u op een stevige ondergrond voordat ik deze inlijst. Wilt u een exclusief cadeau voor uzelf of voor een ander, dan is een foto afgedrukt op canvas, op aluminium of plexiglas een waardevol geschenk.

.

Xower evenementen - Zwolle

Xower richt zich met name op mensen die graag wat Extra kwaliteit willen voor niet heel veel geld.
Xower v.o.f. is opgericht op 29-05-2007 met als kenmerk Extra kwaliteit voor een betaalbare prijs, de eigenaren, Frans (D.J. White B.A.) en Danny (D.J. Double Dee) hebben inmiddels al een hele rijke portfolio.
Xower is ontstaan uit een hobby, en die hobby is met het samenwerken tussen Frans en Danny erg uit de hand gelopen, zowel Frans als Danny had zijn eigen privé drive-in show, en dus ook eigen apparatuur.
Na de samenvoeging is er een grote verandering geweest van alle apparatuur die toen tezamen is gekomen.Simpele subwoofers werden vervangen door onze eigen gebouwde exemplaren, tops werden vervangen door zwaardere PA types.
Inmiddels een paar jaar later heeft Xower zich weten te plaatsen in de categorie voor de grotere feesten, een zwaarder P.A. set van inmiddels in totaal 7,2 KW exclusief de monitoren.
Disco zwemmen? ook daar kunt u bij Xower voor terecht! informeer naar de mogelijkheden!

.

Juwelier A. de Koning - Balk

Welkom op de website van Juwelier Arie de Koning in Balk. Sinds 19 jaar een begrip in de Zuidwesthoek. In onze winkel vindt u een breed assortiment aan sieraden en horloges van onder andere Pandora, Tedora, Biba, Finish, Seiko, Esprit, Danish Design, Prisma en sinds kort Breil Tribe. Ook kunt u bij ons terecht voor sportprijzen en andere trofeën.

Wij repareren ook sieraden, horloges en klokken. Kortom; voor een goede service en advies staan wij altijd voor u klaar. Breng eens een bezoek aan onze pas vernieuwde zaak aan de van Swinderenstraat 16 in Balk.

Wij zijn u graag van dienst,
Juwelier Arie de Koning

.

Bruidshuis Madelief

Bruidshuis madelief, de website voor alles wat te maken heeft voor uw trouwerij.

.

DJ HanZZa

Ik ben Hans Spoelstra en ik woon in Sneek - Nederland.

Al een aantal jaren houd ik me bezig met het draaien van dance muziek en ik houd er van om mensen zien te genieten van mijn muziek.

U kunt mij boeken voor Strand, Festivals, Club, House, Techno en Trance feesten.

Ook hoeft u geen draaitafels,versterkers en luidsprekers aan te schaffen, dat heb ik alemaal in mijn bezit.

Verder kunt u mij ook boeken voor Bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeestjes, stads en dorpsfeesten en andere feest avonden.

Voor feesten zoals, bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeestjes, stads en dorpfeesten en andere feesten kan Nederlands en eventueel Engelstalige muziek gedraaid worden.

Mijn style die ik draai varieert van Clubbing & House, Trance, Techno en de meest voorkomende dance muziek.

.

Cadeautip !

Geef iemand een zeer origineel cadeau, de Passie Visagie cadeaubon.
Verwen iemand met een totale make-over of geef iemand een workshop cadeau.
Passie Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf  € 7,50
Leuk om te geven en om te krijgen.  

Wilt u iemand verwennen met een kadobon?
Geef dan van tevoren even een belletje, dan zorg ik dat de bon (voorzien van uw eventuele persoonlijke boodschap) feestelijk ingepakt voor u klaarstaat!


.

Terug naar de inhoud