Actie : Protection & Hydration

IK SUN SPF 50 200ML Daily Sun Spray - Fase 1
Een beschermende en hydraterende zonnebrand met UVA en UVB bescherming en een hoge SPF 50 sunblock. SPF50 is geschikt voor de normale tot gevoelige huid, ondersteund het herstel van de vochtbalans, helpt huidveroudering te vertragen en zorgt voor een stralend resultaat. Deze krachtige huidbeschermer is pH neutraal, dermatologisch getest en perfect in te zetten na intensieve behandelingen.

IK AFTERSUN 150MLAFTER SUN is een natuurlijke en vegan balm die direct verlichting biedt aan de zongebrande huid. De balm kalmeert, hydrateert en verzacht de huid en herstelt de huidbarrière door onder andere Arganolie. AFTER SUN wordt snel door de huid opgenomen, plakt niet en biedt direct comfort na blootstelling aan de zon. De AFTER SUN balm kalmeert de verhitte huid, voedt, maakt soepel en hydrateert intensief. Herstelt de huid na het zonnebaden van schadelijke invloeden van de zon. De AFTER SUN zorgt voor een zijdezacht gevoel zonder een vettige laag achter te laten. De formule is 100% natuurlijk, vegan en microplasticvrij. AFTER SUN is dermatologisch getest, parfumvrij en geschikt voor iedere huid. De formule is zeer geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid en voor kinderen. AFTER SUN beschermt tegen, door UV-straling veroorzaakte, vrije radicalen en vroegtijdige huidveroudering.

IK HYALURON+ 30ML De 2in1 probleemoplosser voor elke huid! HYALURON+ hydrateert maximaal, houdt de huid jong en strak en accentueert zo de gezichts- en oogcontouren. Door de intensieve en constante hydratatie draagt dit serum bij aan het herwinnen van de juiste vochtbalans en stevigheid. Groene cosmeceuticals vertragen de tekenen van uitdroging en kleine expressielijntjes in het gezicht.

pH 4-5

Huidconditie:
Geschikt voor alle huidtypen; in bijzonder de gedehydrateerde/rijpere/gevoelige/geprikkelde huid/oogcontouren

GRATIS IK SUSTAINABLE TOWEL

Speciaal voor de IKzonbewust campagne hebben wij volledige én voordelige Protection & Hydration-pakketten samengesteld en ontvang je de IK Sustainable Towel cadeau! € 109,95 Actie!!! nu voor maar € 69,86.

69,86 €