Wimperextensions.

Altijd prachtige, mooie lange wimpers. Het is mogelijk op elk moment van de dag en nacht fantastische mooie, sprekende ogen te hebben. Wimperextensions zijn natuurgetrouwe losse wimperhaartjes, die veilig en stevig vastzitten aan uw eigen wimpers. Ogen met zulke lange, volle wimpers lijken veel groter, openen je gezicht en versterken je uitstraling.

Tijdens een drukke werkdag, in een regenachtige winkelstraat en zelfs op vakantie: altijd blijft u er met uw lange, volle wimpers verzorgd en absoluut vrouwelijk uitzien. De extensions voelt u niet zitten, zien er heel natuurlijk uit en er is altijd een lengte, dikte en krul die bij u past.

Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, de wimpers blijven zacht en flexibel.

Wimperextensions zijn bewezen onschadelijk voor de eigen wimpers. Wij Salon passie gebruiken de one by one techniek. De voordelen van een one by one techniek wimperextensions is dat deze er zeer natuurlijk uit zien, ze blijven lang zitten 6 tot 8 weken. Het bespaart je ochtends veel tijd en hoeft geen mascara meer op te doen.  

Prijslijst wimperextensions One by One

Tegenwoordig zijn de technieken en materialen verbeterd waardoor kans op verhoogde wimperuitval een stuk minder is geworden.

Aangezien er ook hele dunne en lichte wimperhaartjes zijn, kijken wij samen met u welke wimpers het best geschikt zijn. Een mens heeft ongeveer 90 tot 100 wimperhaartjes per oog.Op bijna alle haartjes word een wimper geplakt.Hierdoor is de uitval nauwelijks te zien. Als u de wimpers laat zetten in onze Salon moet u er rekenschap mee houden dat wij 2 a 3 uur met u bezig zijn.

  • Nieuwe set                                                   € 75,-
  • Refill 2 weken                                               € 28,50 
  • Refill 3 weken                                                       € 34,50 
  • Refill 4 weken                                                      € 51,50
  • Refill langer dan 4 weken                            € 70,00
  • Verwijderen van de wimperextensions      € 20,00