Prijslijst Workshop / Cursus

Workshop zonder fotoshoot  

Info:

Deze Workshop duurt +/_ 3 uren.

Ontvangst met koffie/thee iets lekkers erbij.

Korte inleiding workshop, incl. uitleg en werkboek.

Schema Voor workshop met /zonder fotoshoot.


- Reinigingen v/d huid / 

- Dag verzorging.

- Concealer

- Foundation

- Camoufleren/ poederen

- In vorm brengen v/d wenkbrauwen

- Korte pauze

- Oogmake-up en wimpers

- Plaatsen blush

- Lippotlood en opbrengen lipstick

- Eventuele vragen te beantwoorden

- Na afloop kunt u verzorging/make-up producten bestellen/verkrijgen

- Na afloop krijgt u uw eigen werkboek mee met handige tips en korte terug blik.


Na de pauze zoeken we een thema uit. Bv: donkere getinte huid, avondmake-up, dag make-up, glamour make-up, Smokey eyes en 55+ make-up.

Dit is incl. gebruik van make-up/ kwasten/ sponsjes/ lotion/ reinigingsmelk/ dagcrèmes/ werkmap.

Gelieve geen make-up op te doen, bij een grote groep zijn 2 visagisten aanwezig.Er mag eventueel zelf hapjes en drankjes worden meegenomen, alleen indien mogelijk. 

( afhankelijk van locatie, overleg met salon Passie )

€80,00

Workshop met fotoshoot 

Info:

We zijn ongeveer 2 a 3 uur aan het shooten het is afhankelijk van het weer waar we gaan shooten en er worden ongeveer 15 foto's p/p gemaakt.

Er worden zowel portret en groepsfoto's worden gemaakt. Foto's worden afgeleverd online of via een cd-rom.


A: Je kunt er voor kiezen een workshop met werkmap waarbij je zelf leert hoe je moet opmaken onze visagiste kan u hierbij adviseren en assisteren. ( kijk bij: schema zonder fotoshoot)

B: of je laat de visagie doen door onze visagisten.


incl: Ontvangst met koffie/thee iets lekkers erbij/ werkmap/foto schoot/ 15 foto's op cd of via de mail/ gebruik van make-up/ kwasten/ sponsjes/ lotion/ reinigingsmelk/ dagcrème/ werkmap.

Gelieve geen make-up op doen.

Beginnen het liefst in de ochtend. (afhankelijk van hoeveel personen er aan de workshop deel nemen)We zijn niet in bezit van een pinapparaat, bij boeking dient u 30 % van het bedrag over te maken. De rest van het bedrag graag contant, of een week van te voren overmaken.Mochten er nog vragen zijn of onduidelijkheid, neem dan contact met mij op.

€100,00

Workshop - Make-up Beauty feestje of Nail art feestje ook mogelijk. Voor meer informatie mail naar pas@visagiemetpassie.nl

Cursus Gecertificeerd wimperstylist cursus excl. starters pakket 1 voor 1 techniek.                €420,00 

Opleiding wenkbrauwspecialist.

Passie Beauty kan je droom werkelijkheid maken door de Praktijkgerichteopleiding van passie beauty met certificaat te volgen.De cursus is individueel en zeer #praktijkgericht.
Passie Beauty geeft een 100% certificaatgarantie.
Wanneer u na het volgen van deze cursus de inhoud niet volledig onder de knie hebt, mag u terugkomen voor een gratis extra les.
In de cursus epileren en wenkbrauwen/wimpers verven leert u technieken die visagisten en schoonheidsspecialisten hanteren. 

We passen de wenkbrauwen aan die precies afgestemd worden op de vorm van de ogen en het gezicht (spreken dan min of meer van de Anastasia Beverly Hills methode ) U kunt al een mooie make-over maken door een sprekende kleur aan te brengen en een perfecte vorm neer te zetten. Met onze jarenlange ervaring in visagie en fotografie voor fotoportfolio's voor modellen bieden wij u alle insiders tips and tricks die u goed kunt gebruiken in uw salon. Na deze cursus mag u zich met trots wenkbrauwspecialist noemen.

Duur De cursus is 1 dagdeel van ca. 3,5 uur kan uitlopen. U heeft voor deze cursus 2 modellen nodig voor welke u zelf dient te zorgen. Of als U geen modellen mee brengt, worden er extra kosten van €15 per model in rekening gebracht .( 1 model met lichte wenkbrauwen en wimpers + 1 model met volle wenkbrauwen.) Voor de opleiding heb je 2 modellen nodig. Je kan namelijk niet 2 keer verven en epileren op 1 persoon. Ook leer je verschillende ontharingstechnieken, daarom is het het beste is om 2 modellen te hebben, zodat je de verschillende ontharingstechnieken leert te beheersen. U heeft geen vooropleiding nodig en u kunt direct voor uzelf aan de slag.

Prijs Cursus Epileren en Verven
De kosten bedragen € 140,80- exclusief btw. Het benodigde materiaal is niet inbegrepen bij de cursus .
Starters pakket € 96,60,- excl. Btw. Cursus kan gevolgd worden met en zonder starters pakket.
Details Aanbetaling € 50,- per omgaande voor bevestiging van de cursusdag (geen terugbetaling bij afzegging).
2. Resterend uitstaande bedrag moet voldaan zijn 1 dag vóór aanvang van de cursus.
Het volgen van een opleiding wenkbrauwspecialist door middel van een thuisstudie raden wij u ten zeerste af.
Wenkbrauwspecialist is een praktijkgerichte cursus die veel professionele begeleiding vergt . Een docente kan u alleen in een lesomgeving direct assisteren met het in de praktijk brengen van de productkennis, hygiëne, theorie en verschillende technieken. Het direct wijzen op verbeterpunten en het inspelen op uw vragen vallen daar ook onder.Om professioneel van start te gaan is het belangrijk je ook naar het beroep te kleden Het mag een wit of zwart uniform zijn.
Een uniform is bij Passie Beauty verplicht !. Dit heeft te maken met hygiënisch werken.