Ik zeg nee. Jij ook?

16-04-2020

IK ZEGT NEE. JIJ OOK?

Iedere dag brengen we van alles aan op onze huid. Een milk, een crème, een masker... We doen er alles aan om een mooie huid te krijgen én te houden. Maar heb jij weleens nagedacht over welke ingrediënten er allemaal in jouw beauty producten zitten? Je zult je verbazen!

HET EFFECT VAN MINERALE OLIËN

In veel cosmetica zitten bijvoorbeeld minerale oliën. Door minerale oliën, zoals paraffine, te gebruiken, líjkt het alsof je huid er mooi egaal uitziet. Wat je niet ziet is dat de huid in werkelijkheid 'afgesloten' wordt; de minerale oliën leggen een laagje op je huid.
Hierdoor sluit je je huid af om vrij te ademen, worden afvalstoffen minder goed afgevoerd en wordt de kans op ontstekingen en acne vergroot. De huid wordt minder gehydrateerd en kan zo zelfs uitdrogen. Met snellere huidveroudering als gevolg! Dat wil je toch niet?

JOUW HUID IN BALANS DANKZIJ HET NO-LABEL

Daarom zegt IK 'Nee' tegen huidonvriendelijke en belastende stoffen. Om een gezonde huid te krijgen en te behouden moet jouw huid kunnen ademen en niet belast worden met synthetische stoffen en allergenen. Dat is de reden dat wij 100% pure, organische ingrediënten gebruiken die worden geselecteerd op hun specifieke werking en resultaat voor de huid.
Alle producten van IK zijn voorzien van het NO-label en bevatten geen parabenen, sulfaten, minerale oliën, geur- en kleurstoffen en zijn wél hoog geformuleerd met natuurlijke werkstoffen - groene cosmeceuticals. Zacht en daadkrachtig voor de huid, win-win! Zo worden huidproblemen aangepakt en stellen we rimpels nog even uit. Daar word je toch blij van?