Blog kanker

15-01-2020

ZO BRENG JE WEER EEN BEETJE ZONNESCHIJN TERUG!

DIT IS WAT DE JUISTE HUIDVERZORGING BIJ CHEMO, BESTRALING EN INTENSIEVE MEDICATIE VOOR JE KAN DOEN. "Wanneer iemand bij ons komt die ziek is, is het belangrijk om zicht te krijgen op de medische staat van de huid. 'Reageert je huid overgevoelig, zo ja waarop?', 'Zijn er lymfeklieren verwijderd?', 'Onderga je momenteel chemotherapie?', 'Vind je het prettig als ik aandacht besteed aan je hoofdhuid en je gezicht?' Dit zijn enkele van de vragen die ik altijd stel om een goed beeld te krijgen. Zo weten wij wat onze klant prettig vindt of wat wij beter niet kunnen doen en hoe wij speciaal voor die klant de fijnste behandeling kunnen samenstellen. We werken samen naar een maatwerkplan voor jouw huid, met de juiste (na)zorg."

EVEN WEER JEZELF KUNNEN ZIJN. DAT IS ONZE MISSIE."

Tijdens het behandelproces voor kanker gebeurt er veel. Je wereld staat compleet op z'n kop! De medische behandelingen doen veel met het lichaam. Zeker ook met de huid. Want er toch goed en gezond uitzien, dat is wat je wenst wanneer je zware medicatie, een chemokuur of bestraling moet ondergaan. Wist je dat de schoonheidsspecialist je hierin goede begeleiding kan bieden? Juist ook bij moeilijke momenten kan zij dat kleine beetje zonneschijn weer even terugbrengen! 

Waarschijnlijk heb je je niet gerealiseerd dat mensen tijdens ziekte een probleem ervaren met hun huid. Je bent niet de enige. Wij vinden dat "huidzorg bij kanker" een onderwerp is dat tot nu toe niet de aandacht heeft gekregen die het nodig heeft.

Wist je dat de Mediaal Collection van IK Skin Perfecto het enige Nederlandse product is dat speciaal ontwikkeld is voor de behandeling bij chemo, bestraling en intensieve medicatie?