ANTI-AGING EN LIFTEND EFFECT

LIFT & REFINE

ANTI-AGING EN LIFTEND EFFECT

LIFT & REFINE skincare duo is perfect te gebruiken voor de rijpere huid of als je huidveroudering wilt remmen. Beide producten hebben een anti-age werking en stimuleren de aanmaak van collageen en elastine. Het resultaat? Een verjongd huidbeeld en egale teint!

Tips

Iedere ochtend en avond inmasseren op gezicht, hals en decolleté. Combineer de RELIFT+ met de BOTUFIX+ of RETINOLC+ en de EYE+ voor het beste resultaat.


Gebruik

Breng iedere ochtend en avond aan op een gereinigd gezicht. Gebruik eerst het BOTUFIX+ serum en laat 5 mintuutjes inwerken zodat de krachtige werking diep kan doordringen in de huid. Gebruik daarna de RELIFT+ 24H crème. Masseer zachtjes in op gezicht, hals en decolleté.


Resultaat

Een jong uitziende huid en liftend effect!


Huidtype Rijpe huid

Wil jij graag een jong uitziende huid en huidveroudering tegengaan of remmen? Dan is het LIFT & REFINE duo de ideale combinatie. De RELIFT+ 24H anti-aging crème werkt rimpelvullend en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Het BOTUFIX+ serum heeft een botox werking en zorgt voor aanmaak van nieuwe collagene vezels en zorgt voor egalisatie van de huid. BOTUFIX+ is een anti-age serum met krachtige peptiden, dat bijdraagt aan een botox-achtige werking en een direct liftend effect.

De eerste tekenen van verslapping/volumeverlies en pre- en post menopauzale huid worden behandeld. Het resultaat? Verfijnde rimpeltjes en lijntjes, een egale huidteint en een verjongd huidbeeld!


95,55 €