Actie !! IK Skin Perfection MINERAL DUO SET

De IK Mineral Sun Duo Set bevat de MINERAL SUN BODY SPF 30 EN DE MINERAL SUN SPF 50

De MINERAL SUN BODY SPF 30 biedt een 4-voudige bescherming tegen zonschade. Een hydraterende zonnebrand voor het lichaam met een natuurlijk UVA-, UVB- en HEV-filter. De formule bestaat voor 99% uit natuurlijke ingredienten, oceaanvriendelijk, waterresistent, parfumvrij en dermatologisch getest.

Mineral Sun Body heeft een prebiotische werking en draagt hiermee bij aan een gezonde huid en helpt zonschade te voorkomen en te herstellen.

Deze nieuwste generatie zonbescherming maakt gebruik van een innovatieve natuurlijke zonnefiltertechnologie: Non Nano Zinkoxide met COSMOS APPROVED signature en biedt breedspectrum UVA en UVB bescherming zonder een witte waas achter te laten op de huid. Dankzij de combinatie van het Non Nano Zinc Complex én Vitamine E worden tevens de negatieve effeten van blauw licht beperkt.
Deze effectieve, veilige en gezonde zonbescherming is geschikt voor iedere huid, zelfs voor de gevoelige huid, voor kinderen en baby's.

Uiteraard is de MINERAL SUN SPF 30 vegan, microplasticsvrij, vrij van huidonvriendelijke en synthetische stoffen en heeft geen schadelijk effect op het leven in zee.

MINERAL SUN SPF 50 is een watervrije zonbescherming. Hiermee wordt er bespaard op water en hoeven er geen conserveringsmiddelen en emulgatoren gebruikt te worden. Dit maakt de formule puurder, gezonder en zachter voor de huid.

Deze nieuwste generatie zonbescherming maakt gebruik van een innovatieve natuurlijke zonnefiltertechnologie: Non Nano Zinkoxide met COSMOS APPROVED signature en biedt breedspectrum UVA en UVB bescherming zonder een witte waas achter te laten op de huid.
Dankzij de combinatie van het Non Nano Zinc Complex én Vitamine E worden tevens de negatieve effecten van blauw licht beperkt.

MINERAL SUN SPF 50 heeft een prebiotische werking en draagt hiermee bij aan een gebalanceerd huidmicrobioom en een fluweelzachte huid.

Deze effectieve, veilige en gezonde zonbescherming is geschikt voor ieder huid, zelfs voor de gevoelige huid, voor kinderen en baby's.

Uiteraard is de MINERAL SUN SPF 50 vegan, microplasticvrij, vrij van huidonvriendelijke en synthetische stoffen en heeft het geen schadelijk effect op het leven in zee.

 € 69,90 nu voor maar € 63,50

63,50 €