IK Mineral Sun Body SPF 30 125ml Nieuw!!

De MINERAL SUN BODY SPF 30 biedt een 4-voudige bescherming tegen zonschade. Een hydraterende zonnebrand voor het lichaam met een natuurlijk UVA-, UVB- en HEV-filter. De formule bestaat voor 99% uit natuurlijke ingredienten, oceaanvriendelijk, waterresistent, parfumvrij en dermatologisch getest.

Mineral Sun Body heeft een prebiotische werking en draagt hiermee bij aan een gezonde huid en helpt zonschade te voorkomen en te herstellen.

Deze nieuwste generatie zonbescherming maakt gebruik van een innovatieve natuurlijke zonnefiltertechnologie: Non Nano Zinkoxide met COSMOS APPROVED signature en biedt breedspectrum UVA en UVB bescherming zonder een witte waas achter te laten op de huid. Dankzij de combinatie van het Non Nano Zinc Complex én Vitamine E worden tevens de negatieve effeten van blauw licht beperkt.
Deze effectieve, veilige en gezonde zonbescherming is geschikt voor iedere huid, zelfs voor de gevoelige huid, voor kinderen en baby's.

Uiteraard is de MINERAL SUN SPF 30 vegan, microplasticsvrij, vrij van huidonvriendelijke en synthetische stoffen en heeft geen schadelijk effect op het leven in zee.

HUIDCONDITIE
MINERAL SUN BODY SPF30 is dermatologisch getest, vrij van synthethische toevoegingen, parfumvrij en is puur en zacht voor iedere huid, zelf voor de meest gevoelige huid en voor baby's en kinderen.

Ook tijdens kanker is het essentieel de huid te beschermen tegen schadelijke UVA en UVB straling. Met haar natuurlijke en veilige formule is MINERAL SUN SPF 30 tevens geschikt om in te zetten bij huidzorg bij kanker.

Let op! MINERAL SUN SPF BODY 30 mag niet gebruikt worden op de huid als deze bestrald moet worden. 

34,95 €