MINERAL SUN SPF 30 / DAGCRÈME

MINERAL SUN SPF 30 / DAGCRÈME is een watervrije zonbescherming. Hiermee wordt er bespaard op water en hoeven er geen conserveringsmiddelen en emulgatoren gebruikt te worden. Dit maakt de formule puurder, gezonder en zachter voor de huid.

Deze nieuwste generatie zonbescherming / DAGCRÈME maakt gebruik van een innovatieve natuurlijke zonnefiltertechnologie: Non Nano Zinkoxide met COSMOS APPROVED signature en biedt breedspectrum UVA en UVB bescherming zonder een witte waas achter te laten op de huid.  

Dankzij de combinatie van het Non Nano Zinc Complex én Vitamine E worden tevens de negatieve effecten van blauw licht beperkt.

MINERAL SUN SPF 30 /DAGCRÈME heeft een prebiotische werking en draagt hiermee bij aan een gebalanceerd huidmicrobioom en een fluweelzachte huid.

Deze effectieve, veilige en gezonde zonbescherming is geschikt voor ieder huid, zelfs voor de gevoelige huid, voor kinderen en baby’s.

Uiteraard is de MINERAL SUN SPF 30 / dagcrème vegan, microplasticvrij, vrij van huidonvriendelijke en synthetische stoffen en heeft het geen schadelijk effect op het leven in zee. Innovatief 100% mineraal zonnefilter voor breedspectrum UVA en UVB bescherming welke geen witte waas achterlaat op de huid

49,50 €