Nieuw : IK GLYCOL ACID+ 10ml serum

GLYCOL ACID+

AHA Stimulating Serum 10ml


GLYCOL ACID+ is een geconcentreerd AHA Stimulating Serum op basis van 15% Glycolic Acid. Door de intensieve huidverbeterende dieptewerking is GLYCOL ACID+ breed inzetbaar en helpt het bij de aanpak van ver­schillende huidproblemen. Het draagt bij aan het verminderen van oppervlakkige rimpeltjes, het vervagen van (acne)littekens, het verminderen van pigmentvlekken en het verstevigen van de huid.

- Verrijkt met 15% glycolzuur.

- Stimuleert celvernieuwing effectief.

- Verbetert de algehele huidconditie.

- Hydrateert de huid en laat de huid er zichtbaar steviger, egaler en gladder uitzien.

- Beschermt tegen het verstoppen van poriën.

Inhoud: 10ml 0,3 fl. oz.

Door de intensieve huidverbeterende dieptewerking is GLYCOL ACID+ breed inzetbaar. GLYCOL ACID+ verbetert de algehele huidconditie en helpt bij de aanpak van verschillende huidproblemen. Dat maakt GLYCOL ACID+ geschikt voor praktisch iedere huid.

Met name de gedehydrateerde, rijpere huid, droge huid, een huid met een ongelijkmatige teint, een zonbeschadigde huid, vale en grauwe huid, een onzuivere en dikke huid én een huid met pigmentvorming, zal zichtbaar verbeteren en profiteren van dit hoogwaardige AHA Stimulating Serum.

Tip! Ook onze handen worden dagelijks blootgesteld aan omgevingsinvloeden die de huid vroegtijdig doen verouderen. Gebruik GLYCOL ACID+ daarom ook op de handen en bescherm ze hiermee tegen vroegtijdige huidveroudering. Zo houd je je handen jeugdig! Let op! We adviseren je dit serum niet te gebruiken bij een extreem gevoelige, geïrriteerde en beschadigde huid en tijdens zwangerschap of de borstvoedingsperiode.

19,95 €