PREBIOTIC SPRAY+ NIEUW

PREBIOTIC SPRAY+ is een geavanceerde formule met natuurlijke prebiotische extracten zoals Prebiolin AGA en Biolin P.

- Versterkt de huidbarrière.
- Zorgt voor een gezond en gebalanceerd microbioom.
- Zorgt voor optimale hydratatie.
- 99% natuurlijk

IK Skin Perfection streeft met jou naar een gezonde huid, met als uitgangspunt een gebalanceerd microbioom. Deze natuurlijke beschermlaag van de huid ondersteunt processen die nodig zijn om de huid gezond en veerkrachtig te houden.

PREBIOTIC SPRAY+ is een geavanceerde formule met natuurlijke prebiotische extracten zoals Prebiolin AGA en Biolin P. Deze verfijnde mist voorziet de huid van een onzichtbare sluier die de huidbarrière versterkt en de huid verzacht en kalmeert. PREBIOTIC SPRAY+ bevat voeding voor de goede, beschermende bacteriën die op de huid leven en draagt daarmee bij aan een gebalanceerd en versterkt microbioom.

PREBIOTIC SPRAY is onmisbaar in ieders Skincare Routine en geschikt voor elk huidtype. Met name een gevoelige, geïrriteerde en beschadigde huid heeft veel baat bij het dagelijks gebruik van de PREBIOTIC SPRAY+. Ook als je geen specifieke huidproblemen hebt, is het zinvol om de PREBIOTIC SPRAY+ dagelijks te gebruiken omdat deze het microbioom in balans brengt én houdt, en zo ook preventief huidproblemen kan voorkomen.

28,95 €