Professional Brow Kit Wenkbrauwpoeder - Blond

Deze ready-to-go Eyebrow Kit bevat alle ingrediënten voor de perfecte wenkbrauw. In de overzichtelijke box vind je de; Brow Powder , Highlighter Eyeshadow, 4 Brow Stencils, Tweezer en Brow & Highlighter Brush. In een handomdraai heb je alles bij elkaar en kun je door middel van de stencils experimenteren met verschillende vormen voor je wenkbrauw. Deze Professional Eyebrow Kit is beschikbaar in 2 uitvoeringen; blond en dark, en bevat tevens een "how to" stappenplan.

Wanneer je wenkbrauwen nog niet zijn geëpileerd;

Teken je wenkbrauw in vorm met de wenkbrauw poeder, eventueel gebruik makend van een van de stencils. Haartjes die niet zijn gekleurd doen niets voor jouw wenkbrauw en kun je dus epileren. Trek met een korte krachtige beweging de wenkbrauwhaartjes weg in de richting van de haargroei. Het best doe je dit in de avond en maak je daarna je huid goed schoon . 's Nachts laat je je huid tot rust komen.

Wanneer je wenkbrauwen al zijn geëpileerd:

Houd met de pincet (Tweezer) de gewenste vorm bij, door nieuwe wenkbrauwhaartjes te epileren. Doe dit voor het beste resultaat in de avond.


Tip:
Wanneer je uit "de losse hand" epileert, ga dan heel voorzichtig te werk. Ieder haartje kan al een groot verschil maken.


Daarna:

Gebruik het wenkbrauwpenseel (de schuin afgesneden kant) en eventueel een van de stencils om je wenkbrauw in de gewenste vorm en kleur te krijgen. Voor een subtiel resultaat breng je de wenkbrauwpoeder droog aan. Je kunt de poeder ook nat gebruiken voor een vollere kleur en een sterkere lijn. Breng de highlight met de ander kant van het penseel aan, net onder de wenkbrauw. Hierdoor komt je wenkbrauw nog beter tot zijn recht en het geeft direct een liftend effect.

49,01 €